Az integratív medicina azt az új irányvonalat jelöli, amely a betegség helyett a beteg embert helyezi a középpontba és minden lehetséges gyógymódot integrál, hogy a gyógyulás eredményességét fokozza, figyelembe véve, hogy a gyógyulás folyamatának kezdeményezője maga a beteg ember, a vele együttműködő gyógyítók a benne elindult folyamatot optimalizálják.

Ennek megfelelően ezen a honlapon, mely Dr. Eőry Ajándék honlapja, olyan információkat találnak, mely közelebb hozza egymáshoz a természetgyógyászati módszereket és a gyógyulást az orvos, a beteg és a nem orvos gyógyítók szempontjait figyelembe véve.

Akupunktúra


Az akupunktúra az évezredekre visszanyúló kínai gyógyászat része, mely töretlenül fejlődött, és mára már az egész világon ismert és elismert gyógymód.

A kezelés során a gyógyító speciális, cérnavékonyságú, egyszer használatos, rozsdamentes acél tűket szúr a beteg akupunktúrás pontjaiba, hogy harmonizálja a beteg Qi-jét (életenergia) és ezáltal helyreállítsa az egészségét.

Bizonyos, hevenyen kialakuló esetekben akár egy kezelés is elég lehet, de az akupunktúrát jellemzően kúraszerűen alkalmazzák.

Milyen betegségek kezelhetőek akupunktúrával?

Integrativ Medicina

Az integratív medicina azt az új irányvonalat jelöli, amely a betegség helyett a beteg embert helyezi a középpontba és minden lehetséges gyógymódot integrál, hogy a gyógyulás eredményességét fokozza.

Érdekel!

Akupunktúrás szakrendelés

Rendelőnk, az első hagyományos kínai orvoslással foglalkozó magyarországi rendelő, melyben akupunktúrával, moxával és köpöllyel gyógyítunk,

Érdekel!