Eőry Ajándék vagyok, háziorvos, akupunktúrás orvos. Édesapámnak köszönhetően már gyermekkorom óta használom testvéreimmel együtt az akupunktúrás pontok masszázsát, így mindannyian belenőttünk a hagyományos kínai orvoslás egészségfelfogásába és rendszerébe.

Édesanyám hatására úgyszintén kora gyermekkorom óta hegedülök, így ez a kettő, a művészet és a gyógyítás közös alkalmazása indított az orvosi egyetem felé. Már egyetemista koromban dolgoztam abban a Hagyományos Kínai Orvosi rendelőben, melyet édesapám alapított, és amelyben kínai orvosok kezeltek. Az akkor, Dr. Pálos István, Prof Dr. Jiang Shu Ming és Prof Dr. Zhang Zhongguo által tartott három éves hagyományos kínai orvoslás tanfolyamot elvégeztem, és mellette megtanultam, majd levizsgáztam az amerikai NADA öt pontos fülakupunktúrából is, mellyel 1992 óta kezelek.

Tovább olvasom!

Integrativ Medicina

Az integratív medicina azt az új irányvonalat jelöli, amely a betegség helyett a beteg embert helyezi a középpontba és minden lehetséges gyógymódot integrál, hogy a gyógyulás eredményességét fokozza.

Érdekel!

Akupunktúrás szakrendelés

Rendelőnk, az első hagyományos kínai orvoslással foglalkozó magyarországi rendelő, melyben akupunktúrával, moxával és köpöllyel gyógyítunk,

Érdekel!